ISPARTA / GELENDOST - Şehit Erhan Çakmak Ortaokulu

Okulumuzun, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma töreninden kareler.

İkinci dönem 5, 6 ve 7. Sınıflarımızın veli toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde okulumuz, deprem tatbikatı   düzenleyerek öğrencilerimize ve personelimize afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda bilinç kazandırmaya hedefledi. Tatbikat kapsamında önceden belirlenmiş toplanma noktalarına doğru sakin ve kontrollü bir şekilde hareket ederek, binadan tahliye olma prosedürleri uygulandı.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri ile israfın önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Ock

ÇEDES etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Yunus Emre Sözlüğünden belirledikleri kelimeleri kullanarak  En İyi Cümle/Afiş çalışmasını oluşturdular.

Ara

Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri etkinlikleri kapsamında Doğa ve Çevre temalı sözlüklerini hazırladılar.

Nis

Mart Ayı "Değerler Eğitimi: Vatan Sevgisi" konusu üzerine öğrencilerimizden gelen şiir, söz, metin ve görsel olarak hazırladıkları çalışmalar ve paylaşımları için öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.

Nis

Okuma ve yazmada belirgin bir şekilde ilerleme kaydeden öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Oğuzhan Çetintürk tarafından ödüllendirildi ve tebrik edildi. Ayrıca okul Müdürümüz Oğuzhan Çetintürk Özel Eğitim Öğretmenlerimiz Dilek KAÇAN ve Aşır GÖKDUMAN'a başarılı, gayretli ve özverili bir şekilde durmadan çalıştıkları için teşekkür etti.

Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, ömür boyu başarılar diliyoruz...